JO9-3 ook in thuiswedstrijd klasse beter als ONT

Vooraf waren de afspraken weer duidelijk. We zouden de tegenstander snel vastzetten en als team iedere bal najagen plus de bal nacoachen. Dit probeerden we dan ook, maar de eerste 5 minuten liep het nog niet heel soepel van onze kant, maar daarna gingen dan ook alle remmen los. In een tijdsbestek van 12minuten liepen de mannen uit naar een 7-0 voorsprong en daarmee werd er ook gerust.

“Kat in ’t bakkie” en tevreden coaches verwachten de spelers, maar coach Klaver was nog niet helemaal tevreden. “Natuurlijk was de voorsprong geweldig, maar er werd niet of nauwelijks nagecoached en dat moest toch wel gebeuren in de tweede helft”. Wouter wisselde het keepershirtje met Silas en in de rust werd er even stilgestaan bij de operatie, welke Jurre achter de rug heeft. Jurre kreeg dan ook een bal met wat lekkers van het team en de club overhandigt (zie foto).

De tweede helft werd er meer gecoached en probeerde Opende de score gestaag uit te bouwen. Inmiddels hadden de leiders afgesproken dat ONT met 8 man mocht gaan spelen en daardoor was het iets moeilijker om door de geel-zwarte brigade te slalommen. Toch wist Opende nog driemaal te scoren (10-0 eindstand) en ook de penaltyserie werd een prooi voor het rood en wit.

Na afloop bedankten de spelers het publiek en kon het paasweekend ingedoken worden. Volgende week wacht een oefentegenstander en daarna heeft het team een weekje vrij. Zaterdag 6 mei wacht dan de ongeslagen koploper BCV/Bergum combinatie en hopen we minimaal één keer te scoren en weer veel plezier tegen deze ploeg te hebben. Wie weet waar onze jongens dan weer tot in staat zijn???

Spelers: Silas Mulder, Wouter Agsteribbe, Ruben Spa, Milan Klaver, Levi de Wit, David Graansma en Colin Hiemsta.

Peender goals kwamen deze week van: Colin 1x en Milan 5x en Levi 4x.

Speler van de Week: Wouter Agsteribbe.  De laatste drie wedstrijden laat je zien dat je ook een hele goede keeper bent en daarmee een allround speler in dit team. De tweede helft denderde je weer op via de linkerkant en verder heb je een heel goed schot/pass in het (linker)been.