JO9-3 behaald verdienstelijk punt

Na twee opeenvolgende nederlagen heeft Opende zaterdag een prachtig puntje uit het vuur weten te slepen in en tegen Gorredijk.

Opende startte afwachtend aan de wedstrijd en hierdoor kon Gorredijk het begin van de wedstrijd naar hun hand zetten. Na een 2-0 achterstand deed Opende via een mooie aanval over meerdere schijven wat terug en gerust werd er met een 3-2 achterstand.

Toch waren de coaches niet tevreden en in de rust werd er afgesproken om Gorredijk eerder vast te zetten en zelf harder over de spelen. ‘Niet te weak’ waren de woorden van coach Spa. En zo voerden de mannen dit de tweede helft ook uit.

De spanning liep buiten het veld hoog op, want wat waren deze twee ploegen aan elkaar gewaagd. Opende wist gelijk te maken, maar Gorredijk herstelde toch weer de voorsprong. In één van de laatste aanvallen van Opende leek onze spits te snel af te werken, maar door het meegenomen effect in de bal belandde deze toch achter de keeper en werd er een welverdiend punt uit het vuur gesleept.

De komende 4 wedstrijden speelt Opende allemaal thuis en aanstaande zaterdag neemt men het allereerst op tegen THOR.

Spelers: Janiek Spa, Silas Mulder, Wouter Agsteribbe, Ruben Spa, Milan Klaver, Levi de Wit, David Graansma en Colin Hiemsta.

Peender goals kwamen deze week van: Colin 1x en Milan 3x.

Speler van de Week: Milan Klaver.  Ook in de derde klasse blijk je een neusje voor de goal te hebben en verdedigend doe je ook al steeds meer je werk.