JO9-2 treft al meer dan 100x het doel

Zaterdag wachtte de derde competitiewedstrijd van deze Youngsters. Een compleet team  mocht thuis aantreden tegen Niekerk JO9-2. Een tegenstander die we eerder in de beker met 14-3 klop hadden gegeven. Ook deze maal moesten de ‘Niekarkers’ een diepe buiging maken voor de equipe van Spa/Klaver (24-0).

Opende startte afwachtend aan de wedstrijd en daardoor duurde het ook wat langer voordat er een veilige marge was genomen op de tegenstander. In het tweede deel van de eerste helft trok het team dit recht en gerust werd er al met een 11-0 voorsprong.

Al eerder is hier gememoreerd dat de vierde klasse te laag is voor dit team en helaas heeft de KNVB nog niet aan het verzoek voldaan om deze jongens naar een hogere klasse te tillen.

In de tweede helft kregen de boys de opdracht om alle veldspelers te laten scoren en verder was het de bedoeling dat we de nul gingen houden. De 23-0 van Ruben Spa bleek al de 100’ste treffer van deze ploeg in de beker- en competitieronde te betekenen. Een prestatie van formaat, waar het team trots op mag zijn. Uiteindelijk werd er een 24-0 zege behaald en was er aan de extra opdrachten voldaan. Alle veldspelers troffen doel en Noraldeen behield de nul. Ook in de penaltyserie liet Noraldeen zien een bekwame keeper te zijn.

Volgende week wacht de reis naar Kollum.

Spelers JO9-2: Ruben Spa, Milan Klaver, Lieke Helmhout, Noraldeen Fahkra, Hendrik Vlastuin, Lars Oostra en Finn van der Veen.

Peender goals kwamen in deze x van: Ruben (4x), Milan (5x), Finn (4x), Lars (3x), Lieke (2x), en Hendrik (6x).