JO9-2 in mindere wedstrijd ruim voorbij Ropta Boys

Afgelopen zaterdag wachtte de thuiswedstrijd tegen Ropta Boys. Dit betekende de eerste wedstrijd voor Sem Bos in dit sterrenensemble en deze debuutwedstrijd wist Sem meteen op te leuken met zijn allereerste competitiedoelpunt voor Opende. De wedstrijd resulteerde, ondanks dat dit de minste van het seizoen was van JO9-2, in een 12-3 overwinning.

Opende liet zich in de beginfase afbluffen door de dames van Ropta Boys, en zo kon het ook voorkomen dat ‘de Ropta Girls’ ook tweemaal brutaal de leiding namen. Toch werd er met een 5-2 voorsprong gerust.

Tijdens de limobreak werden de puntjes op de i gezet. In de tweede helft zouden we de ballen meer gaan overspelen, de bal nacoachen en positie houden. Dit lukte in de tweede helft ook alweer veel beter dan in de eerste helft en daardoor werd de tweede helft in een score van 7-1 in het voordeel van Opende afgesloten.

Ook de penaltyserie was er eentje waarin we met scherp schoten. Na de balans te hebben opgemaakt kon er een 12-3 eindstand worden doorgegeven aan de KNVB.

Volgende week starten we weer aan een nieuwe wedstrijd en in de tussenliggende week weten de coaches waaraan ze mogen gaan werken.

Spelers JO9-2: Ruben Spa, Milan Klaver, Lieke Helmhout, Noraldeen Fahkra, Hendrik Vlastuin, Lars Oostra, Sem Bos en Finn van der Veen.

Peender goals kwamen deze x van: Ruben (2x), Milan (5x), Finn (4x) en Sem (1x).