Lippenhuizen scoort net één meer dan het rode “Rottevalle”

Vandaag wederom een uitwedstrijd voor Opende D2 en dit keer naar WTTC. Na de eerste overwinning van de competitie met 8-1 van Rottevalle. Werden de boys van Rene en Edwin vorige week in Oldeboorn even weer met beide beentjes op de grond gezet. (7-2 verlies) Rene was waarschijnlijk nog niet hersteld van deze klap en melde zich af voor de wedstrijd van vandaag. Maar door Edwin en zijn assistent werd er weer een top team geselecteerd en kon begonnen worden aan de wedstrijd. De jonge scheidsrechter vandaag was niet helemaal bij de les en had zich ook niet voorbereid, zo gaf hij de ingooi steeds aan de jongens van “Rottevalle”. Na een aantal keren aan te geven dat wij Opende waren was het duidelijk. Na 62 minuten voetbal was de conclusie dat de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd waren en Opende in de eerste helft de meeste kansen had. WTTC scoorde uit een counter en in de tweede helft uit een cadeautje op de 16, welke overigens goed werd binnen geschoten. Opende bleef goed druk houden en maakte het de verdediging van WTTC ook knap lastig. Zo ging Niels de J fantastisch via rechts en de achterlijn er om heen, gaf een voorzet over de keeper heen en debutant Johan tikte hem binnen. Johan liet vandaag zien met zijn lef dat hij een ware plaag is voor de tegenstander en dat zorgde er voor dat de grote laatste vrouw van WTTC even aan de noodrem moest trekken toen Johan richting achterlijn ging op links. Ook Christian van de E1 welke al eerder zijn debuut had gemaakt liet zien dat hij ook goed in dit team mee kan draaien. Uiteindelijk verliezen we met 2-1 maar was een gelijkspel zeker verdiend geweest. Maar dat baat ons niet, de inzet en er tot de laatste minuut voor gaan is KLASSE.