Opnieuw 3 punten Opende A1

De peendermontsjes waren vandaag opnieuw de baas over TLC net als 4week eerder het geval was.
Toen werd het 1-4, vandaag stond er een 5-1 uitslag op het scorebord.
Na een ietwat aftastend begin was het in de 11e minuut raak. Edwin ontdeed zich van zijn directe tegenstander en schoot via de keeper binnen.1-0. Vijf minuten later stond het 2-0. Een prima steekbal van Edwin werd door Raymon achter de doelman van TLC gewerkt. Hierna werd het allemaal iets onrustiger. Ties moest teveel loopwerk verrichten waardoor het allemaal iets moeilijker ging"lopen". Veel ( kleine ) overtredingkjes, commentaar geven op beslissingen van de scheids, in plaats van rustig werd het eerder onrustig. Andries werd door de scheidsrechter voor 5 minuten op het stafbankje gestuurd vanwege commentaar op de leiding. Ook Richard hield zich niet aan de regels en mocht 5 minuten extra rust nemen. En terwijl het leidende trio koortsachtig op zoek ging naar hoe dit nu moest worden opgelost, stond het in het veld al klaar. Zonder moeite werd dit door de rest van het team opgevangen. De linksbuiten naar de linksback, de linksback naar het centrum, en Edwin alleen in de punt. Achterin stond het als een huis. Koen heerste als altijd. Snel, meedogenloos, sturend, corrigerend.
Alleen aanvallend wou het allemaal nog niet lukken. Jarno ging zich wat meer met het spel bemoeien waardoor ook Ties weer meer in het spel voorkwam, Mark en Raymon werkten zich een slag in het rond maar gescoord werd er voor de rust niet meer.

EERST MAR EEVM EEN BAKJE T. STIL IEN UT HOKJE.(op Andries na dan) AANWIJZINGEN VON WIETSE, COMPLIMENTEN OVER HET ZELF OPLOSSEN VAN DE MAN MINDER SITUATIES, EEN ADVIES JIR, EEN OANPOSSING DEAR, NOG EEVM ZITTE, EN DON DR WER VOOR.

Het eerste kwartier van de 2e helft liep het allemaal wat moeizaam. Er was wel een veldoverwicht maar er werd te weinig gecreëerd. Dan een prima balletje van Jarno op Raymon en die wist hier wel raad mee. onberispelijk werd de bal in het net geschoten. 3-0. Een eën-tweetje door Edwin en Ties werd door laatstgenoemde afgerond. 4-0. Een opstootje betekende 5 minuten extra rust voor Edwin, Wilco, en twee spelers van TLC. TLC wist van deze extra ruimte op het veld te profiteren en uit een spaarzame aanval de eretreffer aan te tekenen. 4-1.
Hierna was het weer 11 tegen 11 en waren de peendermontsjes de baas op het veld. Het mooiste doelpunt van deze morgen kwam op naam van Jarno. Edwin zette 2 tegenstanders op het verkeerde been en legde breed op Jarno. Vanaf zo,n 25 meter bedacht hij zich geen moment en schoot hard en droog binnen. Een beloning voor zijn prima optreden deze morgen, met name in de 2e helft. 5-1. Omdat er voor de verdediging van de montsjes niet veel te doen was deze morgen werd er door Andries en Koen volop meegedaan in de aanvallende bedoelingen. DEAR WIE DR BIJNA EDWIN, ZIJ ANDRIES nadat ie een (kop) kans net miste. Een corner van Jarno werd door onze GROTE kleine man KOEN prima binnengekopt. Blij als een kind vloog hij over het veld, zelfs toen bleek dat de scheidsrechter het doelpunt annuleerde ivm een duw in de rug van zijn directe tegenstander. Ik heb gescoord, ik heb gescoord, was het enige wat ie de rest van de dag aan iedereen die hij maar tegen kwam vertelde. Gescoord werd er daarna niet meer en dus bleef het bij een 5-1 eindstand. Op zich een prima resultaat.

Navraag bij de harde kern die natuurlijk ook vandaag weer aanwezig waren resulteerde in het volgende........
UT WIE EEN OVERTUIGENDE WINST. WE LIZZE VOL OP KOERS VJAR UT KAMPIOENSCHAP. KORTOM

UT WIE WER BEST GENOACH......
En oja de uitslag was 5-1 maar is foutief doorgegeven naar de KNVB nl 4-1. Er is inmiddels een bericht gestuurd zodat dit kan worden hersteld.

Volgende week de BEKERKRAKER tegen Berlikum voor een plekje in de finaledag. We gaan met de bus en volgens mij zijn er nog 5a 6 plekjes over. Dus OUDERS, OOMS, TANTES, BROERS, ZUSSEN, VRIENDEN, VRIENDINNEN, BUURMANNEN, BUURVROUWEN kom volgende week naar Berlikum en schreeuw deze jongens naar de overwinning. Aanvang van deze wedstrijd is 12.00 uur.
Ik zeg KOM OP TIJD WANT VOL IS VOL........