Opende C kan niet stunten in Grijpskerk

Maandagavond moesten we de inhaalwedstrijd spelen tegen Grijpskerk. De uitschakeling in de beker door penalty’s waren we nog niet vergeten en daarom moest er vandaag wat gebeuren.

De eerste acht minuten leek het er op dat de boodschap begrepen was, Opende was aan de bal en speelde op de helft van Grijpskerk. En waren we de bal kwijt dan pakten we hem ook gelijk terug. Maar toen Grijpskerk scoorde uit een counter gingen de kopjes naar beneden en in een ommezien stond er een 4-0 achterstand op het scorebord. Tijd voor een bakkie en even de eerste helft doornemen. Jongens het moet rustiger durf de bal eens aan te nemen en met elkaar harder werken….. alles voor elkaar over hebben. De tweede helft werd er aardig meer inzet getoond en had Opende kansen om een goal te maken. Een paar keer hadden onze aanvallers een vrije trap mee moeten hebben maar tot grote verbazing van een ieder kregen we hem steeds tegen. Zelfs een duidelijke penalty werd bij een inmiddels 6-0 achterstand niet gegeven. Compliment voor de inzet in de tweede helft van Opende maar Grijpskerk was de betere ploeg en heeft verdiend gewonnen. Hoogtepunt was vandaag de scheidsrechter. Door deze man werd voor de wedstrijd namelijk een aantal clubs opgenoemd met fluiters met vreemde beslissingen. Nou meneer de scheidsrechter we zullen Grijpskerk ook op het lijstje zetten.