Goed spelende C's uiteindelijk zonder punten

Op ons eigen sportpark de Olde Wieren werd de thuiswedstrijd tegen Leeuwarden Zwaluwen gespeeld.

In de uitwedstrijd werd met 6-1 verloren en dat betekende dus dat de boys gewaarschuwd waren.
Door enkele blessures moest er vandaag weer wat gepuzzeld worden in de opstelling, maar met alle talenten in het team was dit niet een al te groot probleem.
Opende ging goed van start gaf weinig weg en kreeg kansen op de eerste goal, ook de zwaluwen kregen een kans maar de bal werd over het lege doel heen geschoten.
Toch was het Opende die vlak voor rust het net wist te vinden en zo de 1-0 ruststand op het bord vermeld werd.
De tweede helft stond er een iets anders zwaluwen op het veld, ze waren behoorlijk feller geworden en drukten de Peender Boys terug op eigen helft. Onder de leiding van arbiter Westerhof werden er leuke duels uitgevochten en was er aan beide kanten volop strijdlust. En door niet overal voor te fluiten was dit een leuk potje strijd om naar te kijken maar zorgde dit ook dat de boys lekker in de wedstrijd zaten. Het harde werken van de zwaluwen leverde uiteindelijk de gelijkmaker op. Het leek er op dat de wedstrijd ook zo zou eindigen want de bal wilde er niet meer in. Opende had nog recht gehad op een penalty maar vanuit de positie van de arbiter was dit niet goed te zien en werd er gewoon een doeltrap gegeven. Opende zette aan voor de laatse vijf minuten en kreeg een eigenlijk niet te missen kans op de 2-1 maar de keeper bracht redding. Hierop volgde een snelle counter van de zwaluwen die de wind mee hadden. En tot grote ramp werd deze kans wel afgerond 1-2. Balen voor onze boys, want gezien het wedstrijdbeeld was een gelijkspel zeker verdiend geweest. En zo was ook de reactie van de zwaluwen coach, die blij was met de drie punten maar vond dat het niet verdiend was.
Inzet en goed voetbal is er wel bij de boys nu alleen nog kansen omzetten in doelpunten.