Opnieuw 3 punten voor het team van W. M. K.
Een terechte overwinning met een (ietwat) wrange nasmaak.

1-11-2014. November in Nederland. BRRRRRR..... zou je denken.
Prachtige omstandigheden echter, een heerlijk zonnetje , hoge temperaturen voor de tijd van het jaar en een goed presterende ploeg die steeds meer op elkaar ingespeeld raakt. Nog steeds twee blessure's aan de kant van de peendermontsjes (zie vorig verslag) dus een beroep gedaan op een speler van de b junioren als extra mannetje.
Inmiddels is bekend wat de bedoeling is qua strijdwijze en dat is geen ruimte geven aan de tegenstander. DRUK ZETTE, AUJIJJE, AUMEITSJE. Hoewel de bedoelingen goed waren was het eerst toch even zoeken naar het juiste ritme. Enige verschuivingen in het team, waardoor een beetje onwennig werd gestart aan de wedstrijd brachten nog niet het gewenste resultaat, nl een snelle voorsprong. Na 18 minuten spelen was het dan toch raak. Edwin speelt zich vrij dmv een lob over zn directe tegenstander en schiet onberispelijk binnen. 1-0 . Hierna komt er iets meer rust in het spel en een tweede treffer kan dan ook niet uitblijven . Een voorzet van de prima spelende Mark word door Edwin doeltreffend afgerond. 2-0. Controle over de wedstrijd. Ties (hard werkend), Koen (coachend), Richard (aanvallend), Wilko (sleurend), Jarnick (goed meevoetballend), Simon( B junior, moeiteloos meedraaiend), Arnold (zwoegend), Raymon ( meters makend), Ids (betrouwbaar) en Tom (hard werkend). Kortom tevredenheid bij W.M.K. Een overtreding op Wilko in "de 16" waarbij hij door een rugblessure helaas uitviel werd door de scheidsrechter dhr K vd Molen terecht bestraft met een penalty. Hiervoor hebben de peendermontsjes een specialist in huis nl Jarno. Zonder twijfel word dit omgezet in een treffer. 3-0, dit is tevens de ruststand.

Een bakje koffie voor het trio, een bakje thee voor de spelers, wat aanwijzingen, wat tips, Koen rustig proberen te houden, kortom de gebruikelijke dingen, maar VOORAL het advies... Kopke dr bie hoare. Iets meer rust in het spel brengen en de voorsprong uitbouwen. DUIDELIJK DUS.

De tweede helft was verdedigend gezien prima verzorgd. De "nul" werd met verve verdedigd, er werd niks meer weggegeven. DIKKE PRIMA. Aanvallend verliep het de tweede helft iets moeilijker. Hoewel hard werkend, liep het niet zoals gehoopt. Toch was het Edwin die na enig heen en weer getrap de 4-0 binnenschoot. Teveel reageren op beslissingen van de scheidsrechter waardoor de concentratie verslapte. Negatieve reactie,s gevolgd door een terechte gele kaart. Heel erg jammer voor een ploeg die dit ABSOLUUT NIET nodig heeft. Een beetje meer volwassen reageren of nog beter..... gewoon niet reageren. KOPKE DR BIE HOARE. Punten waar aan gewerkt MOET worden de komende tijd. Desalniettemin een terechte overwinning met de zoals reeds eerder genoemde (ietwat) wrange nasmaak.
Gevraagd naar het commentaar van Halbe en partners (Benno en Pieter) ........

UT WIE MOOI GENOACH, MAR BÉST GENOACH WIE UT NET.

Volgende week een vrij weekend maar 15 november de BEKERKRAKER tegen Oosterlittens.
Voor deze wedstrijd is een bus beschikbaar gesteld door de CLUB VAN HONDERD . Vertrek 11.45 uur.
Ik zou zeggen ... kom op tijd want dit keer is het echt ......ALS DE BUS VOL IS IS IE VOL