Complete offday Opende a1

ROTTEVALLE overklast peendermontsjes door inzet, vechtlust en overtuiging in eigen kunnen,
met als resultaat een verdiende 3-2 winst.

Slap beginnen aan de wedstrijd en binnen 10 minuten op achterstand komen , dan kun je er donder op zeggen dat je een zware wedstrijd gaat krijgen. Reageren op situaties, onnodige overtredingen en dus domme gele kaarten oplopen en je stapt als verliezers van het veld. Ik hoop dat dit weer een leermoment is geweest en dat we nu eindelijk eens gaan beseffen dat we minder moeten gaan mekkeren en meer moeten gaan SAMENWERKEN. Niet de schuld bij anderen gaan zoeken maar bij ons zelf. Een fel en goed spelend Rottevalle was op alle fronten de betere deze morgen. Al snel stonden we 1-0 achter na een bekeken schuiver. Een overtreding van Andries in de "16 betekende een (terechte) strafschop die werd benut, hoewel Jarnick er dichtbij zat. 2-0. Hiertegenover werd geen kans gecreeerd en als een vrije trap voor Rottevalle even buiten het 16meter gebied dan ook nog binnenvalt dan weet je dat het moeilijk gaat worden. Een paar kleine tegenstootjes voor de rust maar als je zonder overtuiging speelt zul je moeilijk tot scoren komen.

Teleurgestelde gezichten tijdens de rust. Kwaad. Geergerd. Ziedend. Machteloos. Proberend de boel weer op "scherp" te krijgen. Geloof houden in een goede afloop. En vooral..... KOPKES DR BIE HOARE.....Gelijk druk dr op in de 2e helft en hopen op een goed resultaat.
En het moet gezegd, aan inzet ontbrak het niet, maar de snelle goal die we nodig hadden viel niet. De betere kansen waren zelfs opnieuw voor de tegenstanders, maar in tegenstelling tot de 1e helft werden de kansen nu niet benut. Na 25 minuten was het toch raak voor Opende. Een vrije trap werd door Jarno vanaf 30 meter over de keeper geplaatst. 3-1. Zou het dan toch nog kunnen??????? Domme reacties op de grensrechter betekende een terechte tijdstraf van 10 minuten voor Ids. Een onnodige overtreding van Tom en weer een terechte tijdstraf. Iritaties over en weer, kortom dom dom dom, en zeker iets om over na te denken in de komende tijd.
Dan opnieuw een vrije trap voor Opende, opnieuw Jarno, en een foutje van de keeper.3-2.
Maar wat we ook nog probeerden, de gelijkmaker kwam niet en om eerlijk te wezen zou dat ook te veel geweest zijn. We zullen ons in de komende tijd moeten beraden op wat we moeten veranderen in vooral de instelling, het incasseringsvermogen en het teambelang, trainingsopkomst , enz.enz. We zijn nog steeds kanshebber voor het kampioenschap maar moeten gaan beseffen dat we dit met elkaar moeten doen. En dat betekend....
VOOR ELKAAR...MET ELKAAR.. want voetbal is en blijft EEN TEAMSPORT.
Dit was onder ons niveau maar ik weet zeker dat ik de volgende keer weer kan afsluiten met..................