Veel strijd en spanning bij bekerwedstrijd Opende C1

Na de C2 van Grijpskerk al te hebben uitgeschakeld in de beker, was nu de C1 de tegenstander in de knock-out ronde.
Na een goede peptalk en duidelijke afspraken werden de boys het veld in gestuurd. Maar het was dan wel vakantie geweest maar dat betekend niet dat we dan ook iets rustiger aan kunnen doen in de wedstrijd !!!! Opende begon niet sterk aan de wedstrijd en op bepaalde posities werden de taken niet goed uitgevoerd. Gelukkig waren er ook nog een aantal spelers die wel begrepen hadden wat de bedoeling was en zo werden de foutjes weer opgelost. Net als vorige week werd er al snel gescoord door onze Peender boys en dat voetbalt dan net iets makkelijker. Maar de eerste helft werd een helft met doelpunten. 1-0 voor; 1-1 gelijk; weer scoort Opende, 2-1 voor en dan net voor rust valt de 2-2. Moeten we erbij vermelden dat de goals van Grijpskerk cadeautjes waren en geen uitgespeelde kansen. Tijdens de break worden even de foutjes besproken en wordt er onderling afgesproken dat we het zomaar niet weg geven. Nou de tweede helft was er inzet, strijd en kansen op de 3-2 maar de bal wilde er maar niet in. Het gehele team ging volop in de strijd en zelfs de voorhoed liet zich zakken om het team te steunen. Wat er ook gebeurde de beslissende goal viel niet en langzaam aan kwam het einde van de wedstrijd in zicht. Zowel Grijpskerk als Opende kreeg nog kansen maar de winnende viel niet, al wist Grijpskerk nog te scoren in buitenspel positie. Na 70 minuten strijd en goed voetbal stond er dan een 2-2 stand op het scorebord en moesten er penalty's genomen worden. Als een echt team stonden de boys in spanning op de middenlijn te aanschouwen hoe de penalty's genomen werden. Helaas had Grijpskerk net iets meer geluk en gaan zij door in de beker. De Peender Boys waren diep geraakt en baalden er van dat ze op deze manier uitgeschakeld werden in de beker. Ze waren niet eens van de mat geveegd en staan toch met lege handen. Volgende week gaan we de strijd en het goede voetbal weer proberen voort te zetten in de competitie, dan spelen we uit tegen de Zwaluwen uit Leeuwarden.