Beker avontuur peendermontsjes A1 nog niet ten einde

Beker avontuur peendermontsjes A1 nog niet ten einde.

15 november 2014, Oosterlittens.
WAT.... Oosterlittens. WIE????? Easterlittens???

Vooraf werd gesproken over een KRAKER!!!!
En een KRAKER werd het. Een echte bekerkraker. Natuurlijk moet je voor zo'n wedstrijd goed voorbereid zijn en na overleg met de club van honderd werd besloten om deze wedstrijd met een bus van Dalstra te gaan, dit ivm de grote belangstelling van onze inmiddels vaste en steeds meer groeiende supportersgroep. Zoals het hoort stapten de leidinggevenden van dit "superteam", Wietse, Martin en Klaas, als laatsten de bus in en kon er worden begonnen aan dit spannende maar zeker ook leuke avontuur.
Gespannen gezichtjes in de bus, zo nu en dan wat gezang, maar toch vooral...... kalmpjes. VERHIP....WE BINNE ZENUWACHTIG. Na een rustige ong drie kwartier durende reis werd ons einddoel bereikt, Easterlittens.
Gordijnen werden opzij geschoven, mensen kwamen naar buiten..... wat gaat hier gebeuren..... zag men ze denken.

Een bakje koffie, omkleden, warmlopen, Koen horen jammeren, kortom een normale voorbereiding op de wedstrijd. Nog even het "hok"in . Puntjes op de i zetten, elkaar oppeppen EN DR VOOR BLIKSEM.

En gelijk, zoals afgesproken DRUK ZETTE, AUJEIJE, AUMEITSJE. Vanaf de aftrap werd duidelijk dat we de bovenliggende partij waren. Achterin safe, middenveld redelijk onder controle, voorin dreigend. Na 25 minuten de, op dat moment, verdiende voorsprong. Een aanval vanaf links, prima verlengd door Mark, binnengeknald door Raymon. 0-1. YESSSSSS. Reactie,s op de (zwakke) scheids, minder geconcentreerd, een beter wordende tegenstander, dit alles leide tot de terechte gelijkmaker. Een vrije trap werd in de 16 gebracht en binnengeschoten. 1-1. Met nog 8 minuten te gaan een afstandschot dat op dit zeer gladde veld niet te stoppen was door Jarnick. 2-1 SHITTTTT. Bijna rust. Het zal toch niet????? jA TOCH. Arnold alleen op de keeper af Hoppaaaaaaaa 2-2.

Eevm zitte, eevm kopkes hoare, eevm Wietse oanjerre, concentrere, wot jammerje , wot zeure, wot kritiek, wot complimentsjes, EN DR WER VOOR BLIKSUM.(sorry voor het taalgebruik, maar soms moet dat eevm).

En hoewel de werklust groot was, de 2e helft was toch echt voor de tegenstander. Hoewel we enkele goede mogelijkheden hadden op de 2-3 ( Arnold, Wilco) kwam de meeste dreiging toch van V V O (en daarmee bedoel ik voetbalvereniging Oosterlittens). Maar onze verdediging stond weer als een huis vandaag en gaf (bijna) niets weg. 10 minuten voor het einde moesten ze toch capituleren. Een prima lopende aanval vanaf de linkerkant werd na een perfecte voorzet doeltreffend afgerond. K......... (opnieuw sorry voor het taalgebruik)
EINDE WEDSTRIJD denk je dan......... JAMMER. GESTREDEN. GEPLOETERD. GEVOCHTEN. KORTOM PEENDERMONTSJES.

7 minuten in blessuretijd........ Richard denkt.. ik gooi "HEM dr nog mar us ien(de bal dus) de keeper denkt de verdediger pakt um, de verdediger denkt de keeper pakt um, maar Arnold denkt....... JIRRRRR DIE BOL. GOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

En dan PINGELS. Wie???????? Jarno Simon (b junior) Arnold Richard Edwin..
In de middencirkel, publiek achter de goal, Martin ZENUWACHTIG, Wietse ZENUWACHTIG, Klaas VOL VERTROUWEN, (maar niet echt), EN BAMMMMMMMMMMMMM
Er werd gescoord......... er werd gemist.... er werd gehuild.... er werd gejuigd..... en dan ......zij missen.....

EN dan Wilko....... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Dooooooooooooooor in de beker.

Nog even een extra bedankje aan de b junioren Simon en Erwin, die trouwens moeiteloos meedraaien met dit team. Respect voor de manier waarop zij meeleven ( Erwin weer gewisseld voor Jarno ivm penaltys) SNAP IK WEL, zegt Erwin . Simon jij ook een penalty??? Ja natuurlijk zegt Simon. SUPERPEENDERS BEDANKT.

LIT ZE ALLEJIR MAR BASTE zei Martin.... EN HET WERD EEN ZEEEEEEEEEER LANGE maar gezellige avond.